top of page

 "Svojim slikama želim poslati pozitivne vibracije i potaknuti ljude da zastanu na tren, udahnu i osjete širinu ljepote koja se nalazi u njima i njihovom okruženju."

Posjetite stranicu  Žana

Mandrach 2017

     "Through my painting I wish send positive vibrations. I want people to stop for a moment, take a breath and discover the beauty within themselves and all around them."

Visit web site  Žana

                                  

Snježana Boyd - Žana

 

   Odrasla u obitelji glazbenika i slikara, u ranom djetinjstvu crta i svira klavir. Mladost ispunjava glazbom, a u zreloj dobi vraća se crtanju i zvukove melodija prenosi u svoje slike.

 

     Povodom njezine prve izložbe Claudio Frank, akademski slikar je rekao:

 

   "Od kada sam vidio radove Snježane Boyd, pratim njezin razvoj i iznenađujuće brzi napredak. Može se reći da je jako zrela, kao da crta cijeli život.

    U slikama se isprepliću elementi postnadrealizna, secesije i još nečega. U ovom momentu, njene radove ne mogu sa sigurnošću svrstati ni u jedan pravac. Ono što mogu sa sigurnošću reći, na svjetskom su nivou.

   Dajem joj veliku podršku da nastavi razvijati svoj talent. Svaka čast.

Čestitam!" 

                 

Obiteljska priča - umjetnost u genima ... više                           

Snjezana Boyd - Zana

     Raised in a family of artist and painters, in early childhood she was drawing, painting and playing piano. Her youth was filled with music and her mature years brought her back to drawing and painting, now  influenced by the sound of music transferred into her work.

    

On the occasion of her first exhibition Claudio Frank, Academic Painter said:

​    "Since I have discovered the works of Snjezana Boyd I'm following her development and with great surprise in her progress. She has a maturity which makes one think she has been drawing all her life.

​    Her paintings intertwine elements of Post-Surrealism, Secession and something else. At this moment I cannot with certainty categorize. I can say with certainty that they are on a universal level.

​    I give her my support in developing her talent. Congratulations!"​                                   

                             

Family story - art in genes .... more                                        

1/1
bottom of page